Ο Άνεμος εκπέμπει στην συχνότητα 95,6 FM, είναι ο μοναδικός καθαρά μουσικός σταθμός στο νησί και είναι πρώτος σε ακροαματικότητα και εμβέλεια.

ΕΙΔΟΣ: Μουσικός - ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ: 95,6 FM - ΕΔΡΑ: Σάμος

Τα βασικά πλεονεκτήματα μας είναι:

  • Ευχάριστο και συνεχώς ανανεώσιμο μουσικό πρόγραμμα, ενώ οι διαφημίσεις μας είναι ολιγόλεπτες και η παραγωγή τους γίνεται σε διαφημιστική εταιρεία εκτός νησιού, γεγονός που εγγυάται την υψηλή ποιότητα του περιεχομένου του σταθμού μας. Αυτό έχει ως βασικό αποτέλεσμα ο ακροατής μας, να παραμένει ακροατής μας και να μην αλλάζει συχνότητα κατά την διάρκεια της ακρόασης του.

  • Κάλυψη σε όλο το νησί της Σάμου (εξαιρούνται κάποιες περιοχές που οι γεωμορφολογικές συνθήκες καθιστούν δύσκολη την εκπομπή), όπως επίσης και στα κοντινά μας νησιά Πάτμο, Φούρνους, Αρκιούς και Λειψούς, μέχρι την Χίο βόρεια αλλά και κάποιες περιοχές ακόμα και μέσα στα σύνορα της γειτονικής Τουρκίας, καθώς είναι ο μοναδικός σταθμός που έχει 3 σημεία εκπομπής. Απευθύνεται κυρίως σε νέες ηλικίες οι οποίες αποτελούν τον βασικό καταναλωτικό πυρήνα για μία επιχείρηση.

  • Δυνατό πελατολόγιο. Οι πελάτες μας επιλέγονται με προσοχή και είναι πάντα επιχειρήσεις πρώτης γραμμής με πάθος και όρεξη για το έργο που παράγουν.

  • Συνεχής επένδυση και ανανέωση εξοπλισμού, κάλυψη όλων των αγορών του νησιού και συνεργασία με σταθμούς της Αθήνας (Ρυθμός 949) αλλά και γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς. Πρόσφατη όλική τεχνολογική αναβάθμιση μέσα στον χειμώνα 2017-2018.